Wednesday, February 4, 2009

4 comments:

  1. Bu hastalıkla savaşabilmemiz ve onu yenebilmemiz için önce düşmanımızı tanımalı ve önlemlerimizi ona göre almalıyız. Eğer doğru tedavi yöntemini seçemezsek ve doğru tedaviyi gerektiği gibi uygulayamazsak vitiligo hastalığından kurtulma şansımız yok denecek kadar azdır. Bu hastalığın kalıcı tedavisi Vitibiti krem ile mümkündür.

    Vitiligo, pigment kaybına bağlı deride beyaz, yama tarzında lekeler oluşturan bir hastalıktır. Vücudun herhangi bir bölgesinde olabileceği gibi, genellikle eller, yüz, dudaklar, kollar bacaklar ve genital bölgelerde daha sık görülmektedir. Hastalık ağırlıklı olarak 20 yaş altında ortaya çıkar ve genellikle başka sağlık sorunu ortaya çıkarmaz. Ancak kendisi bile başlı başına büyük bir derttir ve hastaların psikolojik sorunlarla uğraşmasına neden olabilir.



    Vitiligo, deriye renk veren melonosit adındaki hücrelerin kaybı sonucu oluşur. Çünkü bu hücreler derinin doğal rengini veren hücrelerdir. Öyleyse bizim yapmamız gereken bu hücrelerin çoğalmasını sağlamaktır. Bu hücrelerin doğal yenilenme kapasitesi vardır. vitiligo hastalarında ise bu hücreler kendi kendini yenileyemez. Amacımız bu hücrelerin çoğalmasını sağlamaktır. Günümüzde uygulanan tedavilerde malesef bu mümkün değildir.



    Asla çaresiz olduğunuzu düşünmeyin. Allah her derdin dermanını yaratmıştır. Vitibiti kremimizi kullanmaya başladıktan 20 gün sonra iyileşme süreciniz başlayacaktır. Hiç bir yan etki görmeden tedavinizi tamamladığınızda artık vitiligo hastası olmadığınızı göreceksiniz.

    ReplyDelete
  2. Really a great post.I liked it and i will share it with others too.Vitiligo Treatment

    ReplyDelete
  3. Am Laura Mildred by name, i was diagnosed with Herpes 4 years ago i lived in pain with the knowledge that i wasn't going to ever be well again i contacted so many herbal doctors on this issue and wasted a large sum of money but my condition never got better i was determined to get my life back so one day i saw Mr. Morrison Hansen post on how Dr. Emu saved him from Herpes with herbal medicine i contacted Dr. Emu on his Email: Emutemple@gmail.com we spoke on the issue i told him all that i went through and he told me not to worry that everything will be fine again so he prepared the medicine and send it to me and told me how to use it, after 14 days of usage I went to see the doctor for test,then the result was negative, am the happiest woman on earth now thanks to Dr. Emu God bless you. Email him at: Emutemple@gmail.com Call or Whats-app him: +2347012841542 

    ReplyDelete